„Kogenud kooli“ vastuvõtt

„Kogenud kooli“ vastuvõtt

Rubriik:EMS,KMÜ

Tartu Ülikooli programm „Kogenud kooli“ on alustanud II lennu vastuvõttu. Sel aastal ootame kandideerima tulevasi matemaatika- ja füüsikaõpetajaid.

Programmi on oodatud kõik, kellel olemas magistrikraad (või sellega võrdsustatud haridus) ning omandatud vähemalt 60 ainepunkti ulatuses erialaaineid. Kandideerimine kestab kuni 30. aprillini, nõutele vastanud kandidaadid kutsutakse erialakatsele 14. mail. Täpsemad sisseastumistingimused ja ajakava on veebilehel http://opetaja.ut.ee.

Kogenud kooli“ projekt näeb ette, et vastu võetud kandidaadid alustavad  septembrist 2020 tööd matemaatika- või füüsikaõpetajana ning õppetööd ülikoolis. Magistriõppe nominaalne õppeaeg on poolteist aastat.

Programmi esimeses lennus alustas 11 matemaatikut korraga nii õpetajahariduse omandamist ülikoolis kui õpetajatööd üldhariduskoolis. Nende seas on Annika Koitmäe-Pihl, kes vahetas töökoha Tallinnas kodulähedase Rapla Kesklinna kooli vastu, kus on nüüdseks üle poole õppeaasta matemaatikat õpetanud. Tema kogemuslooga on võimalik tutvuda SIIN.

Lisaküsimuste tekkimisel palun võtta minuga ühendust.

Tervitades
Kiiri Toomberg