Üleskutse

Üleskutse

Rubriik:EMS,KMÜ

Head matemaatikaolümpiaadi sõbrad ja vilistlased!

Tänu headele toetajatele on matemaatikaolümpiaadi lõppvoorus olnud suurepärane võimalus jagada parimatele rahalisi stipendiume “Benoit Mandelbrot’i jälgedes”. Selle ilusa traditsiooni jätkamiseks loodame toetajate abile. Kõik saavad panustada ja tunnustada noormatemaatikuid, toetades stipendiumi fondi. Aastal 2024 toimub olümpiaadi lõppvoor 9.-12. klassidele 23.-24. märtsil.

Richard Luhtaru (kahekordne stipendiaat):
“Soovin tänada kõiki, kes stipendiumifondi annetanud on või plaanivad seda tulevikus. Tean omast kogemusest, et stipendium on õpilastele suur tunnustus ja annab motivatsiooni veelgi rohkem oma matemaatikaoskusi arendada. Väärikas stipendiumisumma on olümpiaadil osalenutele märk, et ühiskond väärtustab tugevat matemaatikaharidust.”

Stipendiumi fondi on võimalik toetada nii iga-aastase püsitoetusena, mitmeks aastaks mõeldud annetusena kui ühekordse annetusena üheks aastaks. Toetajate nimed kuulutatakse välja lõppvooru lõpetamisel, matemaatikaolümpiaadi kodulehel ja Teaduskooli lõppvooru järgses pressiteates. Soovi korral võivad toetajad jääda anonüümseks.

Huvilistel palume kontakteeruda matemaatikaolümpiaadi korraldustoimkonnaga emo@ut.ee või teha ülekanne Eesti Matemaatika Seltsi kontole EE522200001120072904 koos selgitusega “annetus matemaatikaolümpiaadi stipendiumifondi”. Eraisikutest annetajad saavad tulude deklareerimisel annetatud summalt tulumaksu tagasi ning ettevõtete tehtud annetused on maksuvabad.

Täname toetuse eest!

Märkus. Stipendiumi statuut: https://matemaatika.eu/preemiad/mandelbrot